×
Minimální cena objednávky musí být vyšší než 1 000 Kč.

Síla mužského sdílení

V nedávné době jsem měl na konzultaci muže, který potřeboval sdílet svůj příběh. Ten příběh byl velmi bolavý. Hluboce se mne dotýkal, protože i já v minulosti takový příběh prožíval. Přestože jsem mohl mnohkrát mu říci svou radu, mlčel jsem a jen jsem poslouchal. Někde uvnitř jsem totiž věděl, že to nejposvátnější, co pro něho mohu v tuto chvíli udělat, je být jen tichým svědkem jeho zpovědi. Možná snad poprvé za dlouhou dobu se rozhodl své trápení říci jinému muži, který ho za nic nesoudí a nic mu neradí....Byl to silný moment a já si uvědomil, jak zbytečně se my muži od sebe oddělujeme v naivní touze stát se vůči ostatním lepšími, silnějšími a nebojácnějšími. Uvnitř jsme však velmi citliví, zranitelní a neumíme s tím vůbec pracovat. Ano, neumíme, protože nás to nikdo neučil a nikdo v nás nepodporoval.

Ve středu 18. ledna zahajujeme 1. mužský večer, při kterém můžeš zažít pravý opak věčného oddělení, a to opravdovou mužskou jednotu, která vychází ze vzájemného sdílení vlastních příběhů v bezpečném a ohraničeném prostoru. Aby úvodní krok nebyl tak náročný, první, kdo promluví na téma vlastní mužské cesty, budu já sám. 

Přeji hezký nový rok 2023 Všem. 

Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.