×
Minimální cena objednávky musí být vyšší než 1 000 Kč.

Ukážu Vám jen ty správné dveře

"Ahoj Honzo, nehledáte pomocnou sílu? Z práce na ministerstvu jsem se zhroutil a už moc nechci mít se státní správou a politikou nic společného. Chtěl bych dělat něco, co má smysl a moc se mi líbí právě kamnářství. Potřebuji ale Mistra a ty seš moc fajn člověk. Jestli to není možné, tak úplně v pohodě, chápu a nebudu se zlobit, jen to zkouším, jestli by se to třeba nepotkalo. Děkuju, Michal"


Takových "Michalů" se mi každý rok ozve několik. Znám to. Taky jsem tohle vyhoření zažil a nevěděl co dál. Naštěstí mé směřování ovlivnila manželka, která objevila na internetu rekvalifikační kurs - Kamnář montér topidel. Od té doby jsem urazil velkou cestu a práce už mi smysl rozhodně dává - vždyť vytváříme pro dům krásná topidla, která zajistí tepelný komfort a pohodu domova.


Bohužel, i přes tu všechnu dlouholetou snahu, MISTREM v oboru být nemohu a tedy nemohu se ani o Vás VYHOŘELÉ A HLEDAJÍCÍ MUŽE postarat jinak než ukázat Vám ty správné DVEŘE. Rozhodnutí je otevřít, i přes všechen ten strach a nejistotu, bude vždy na Vás.


A kdybyste potřebovali radu, co dělat a naopak nedělat, ozvěte se:  https://www.hlinenakamna.cz/remeslo-ma-zlate-dno
JSEM S VÁMI.
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.