×
Minimální cena objednávky musí být vyšší než 1 000 Kč.

Nehoda

30 metrů před zatáčkou v lesním údolí proti mne nečekaně vyjelo auto a já věděl, že je zle. Na zledovatělé vozovce nebylo možné brzdit, a tak jsem v rychlosti stočil volant doprava a očekával tvrdý boční náraz se všemi důsledky. Vyvázl jsem živ a zdráv, ale něco bylo už jiné. Najednou jsem nemohl jít dál a pokračovat v životě, který jsem vedl. Mé veškeré sebevědomí se zhtroutilo i síla byla tu tam a já se ptál Proč? Proč? Proč se to stalo a co jsem ve svém životě přehlédl?


Odpověď jsem neznal, a tak jsem navštívil šamana. Ulehl jsem a formou dechového cvičení mě uvedl do hlubokého transu, kde nebylo času, místa, strachu ani ega. Zase jsem se ocitl v autě 30 metrů před zatáčkou, ale nyní jsem tam nebyl sám. Vedle mne seděl anděl smrti a pravil mi: "Do této chvíle ani nevíš, že žiješ. Celou tu dobu spíš a jediné, co si přeješ, je odejít. Rozhodni se sám, zdali zemřít nebo se konečně probudit. Na dvou židlích se však sedět věčně nedá. Zvolíš-li život, zavedu tě zpět k tvému zrození a uvidíš, kde všechno tvé trápení začalo. Znovu zacítíš bolest, strach, lhostejnost, násilí, marnost, boj o život i odevzdanost. Ale poté vstaneš jako fénix z popela a konečně se rozzáříš do všech stran, abys mohl svítit i ostatním. Budeš konečně svobodný."
Rozhodl jsem se. Stočil jsem volant a poté znovu spatřil své celé porodní trauma - ten naprosto otřesný zážitek z porodnice 80. let minulého století, to nelidské zacházení sadistického doktora, tu naprosto emočně odpojenou mámu, ten zmar a neúctu komunistické ideologie k nově se rodícímu životu.


...Dlouze a bolestivě jsem plakal. Potkal jsem se s tím, co si nikdo nemůže pamatovat a přeci Vás to nadosmrti definuje a níčí. Plakal jsem dlouze, protože jsem najednou pochopil, jak mě celá událost v životě na každém kroku provázela. Byla přítomna u každého rozhodnutí, rozchodu, nezdaru, opuštění, nehodě, úrazu, potratu, nemoci, ublížení, prostě všude... 
Obětoval jsem auto výměnou za šanci na lepší a svobodný život. Děkuji ti anděli. Už nemusím být uvězněn v tom okamžiku zrození. Mohu konečně dospět. Jsem vděčný, že žiju, cítím, vidím, slyším, že prostě jsem. Děkuju. Děkuju. Děkuju.
----
INFORMACE PRO HLEDAJÍCÍ MUŽE: Od 18. ledna 2023 začínáme mužský kruh, který se bude věnovat všem mužským tématům. Jedním z nich také bude téma SETKÁNÍ SE SMRTÍ jako velké příležitosti ke skutečnému dospění. Napiš soukromou zprávu a pošlu tí více informací.
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.