×
Minimální cena objednávky musí být vyšší než 1 000 Kč.

Nechtěná pravda

Pravý osobní rozvoj se ve většině případů neděje v rukavičkách. Źádáte-li vesmír o dospění, dostanete přímou odpověď. A pravda nemusí být vždy chtěná. Při ochutnávce integrační konstelační práce LIP dle W. Nellese v 8. modulu výcviku Selfbalancing jsem dostal úžasný dar v podobě neskutečné duchovní sody a já si připadal zas jak žák v první třídě. Vlastní hry a stíny, které jsem úspěšně před sebou samým skrýval, viděl celý zúčastněný kruh lidí a já měl chuť utéct z těla. -- "Tady já nebudu, tohle se mi nelíbí, končím, tuhle ostudu nezvládnu", honilo se mi v duchu. Něco ve mne však zůstalo a dalo šanci na změnu dospět a vydržet tu nesnesitelnou chvíli, kdy prostě nevíte, nechápete a navíc se Vám to nelíbí... A od toho tu  pravá seberozvojová práce je. Není příjemná, ale nese velké ovoce v podobě spokojenějšího, šťastnějšího a naplněnějšího života. 

Náše mužská skupina je tu pro všechny, kteří se nebojí pravdy, i když zrovna nemusí být "user friendly". Po únorovém stěhování se opět rozjedeme v březnu v nových prostorách. Více informací naleznete zde: https://www.hlinenakamna.cz/muzska-skupina

Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.