×
Minimální cena objednávky musí být vyšší než 1 000 Kč.

Jak je to starat se o 5 dětí?

Jaké je to se starat o 5 dětí?

Ne, nezvládám to. Nic nestíhám, nic nenaplánuju, nic nedržím, nic nenapracuju, nic si neodpočinu, prostě nic, nic a nic. Když se stanete otcem tolika dětí, nadobro vás to změní. Pamatuji si časy, kdy jsem s mým nemocným synem v náručí proseděl několik hodin u stále se opakující pohádky. Pamatuji si na naší tříletou dceru, jak jsem jí v noci hodinu houpal, až jsem samou únavou usnul ve stoje. Pamatuji si na měsíce, kdy jsem nepracoval a nevydělával, protože můj syn byl ve vážném zdravotním stavu. Pamatuji se na okamžiky, kdy bylo těžké si dojít na záchod, protože se vždy našlo nějaké dítě vyžadující si pozornost... Každý takový okamžik mě učil obrovské pokoře, vnitřnímu klidu, odevzdání se a službě dětem. Každý takový okamžik tu byl pro mne, abych dospěl a zkusil říct svému životu konečné a definitvní ANO.

I dnes tu vedle mne leží má nemocná čtyřletá dcera dožadující se osobní přítomnosti. A tak místo práce v terénu jsem doma a pečuju. Svou práci jsem si za ty léta uzpůsobil tak, abych mohl pracovat i z postele. Jsem jediný kamnář v republice, který jezdí pracovat na stavby jeden den v týdnu a zbytek zvládne z domova. Díky svému ANO jsem změnil své pracovní návyky, své podnikání, svůj život i sebe samotného. Jsem hluboce vděčný, že nic nestíhám, nic nenaplánuju, nic nedržím, nic nenapracuju, nic si neodpočinu, prostě nic, nic a nic...

POZOR: Od 18. ledna 2023 začínáme s mužskou skupinou pravidelné večerní setkávání, při kterých se s pomocí hluboce prostupující metody Selfbalancing a následného vzájemného sdílení dotkneme bytostných mužských témat. Jedno z témat se také týká role OTCOVSTVÍ. Máš-li touhu získat podporu na své cestě, napiš a obdržíš více informací. Cesta ke skutečnému mužství může vést i v hluboké jemnosti a citlivosti. Věř tomu, jsem táta 5 dětí.

Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.