×
Minimální cena objednávky musí být vyšší než 1 000 Kč.

Závislý vztah

10 let vztahu, a pak rozchod. Bylo to velmi bolavé. Utekla do Anglie a už se nevrátila. Tím skončila jedna etapa mého mládí. My muži se neumíme rozcházet. Ve snaze si jí udržet, jsem jí řekl veškerou pravdu, co jsem celou dobu tajil. Ano, byl jsem jí několikrát nevěrný. Přestože byl pro mne společný vztah naprosto nezbytný, necítil jsem se v něm šťastně. Své uspokojení jsem pak hledal jinde, abych po každé nové zkušenosti zjistil, jak moc jí potřebuju....Byl jsem na ní naprosto závislý. Neschopen vyrůst jsem zůstával ve svém zraněném vnitřním dítěti, které potřebovalo spíše konejšivou náruč matky než partnerku. A tak, abychom mohli žít jeden bez druhého, hodně jsme si ublížili. Vrátit se zpět již nešlo, a bylo tomu jedině dobře... O dva roky později jsem potkal svou současnou ženu a v podstatě hned jsme počali první dítě. Tím začala má opravdová mužská cesta za dospěním. Byl jsem Tátou prvního našeho syna. Už nebyl čas se držet máminy sukně.
Od ledna příštího roku formuji v Praze první mužskou skupinu, v které se za pomocí speciálních seberozvojových technik a následného vzájemného sdílení dotkneme hlubokých a bolestných témat každého muže.  Jedno z témat se týká také tématu ZÁVISLOSTI VE VZTAZÍCH. Máš-li touhu znovuobjevit sám sebe, napiš a obdržíš více informací. Cesta ke skutečnému mužství může vést i v hluboké jemnosti a citlivosti.
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.