×
Minimální cena objednávky musí být vyšší než 1 000 Kč.

Mé stíny

Rok 2021 a 100 tulipánů pro svou ženu jako vyjádření úcty za všechny naše narozené i nenarozené děti. Nemusel bych dělat taková gesta, kdybych dříve místo strachu a obav dal přednost radosti a víře v pozitivní budoucnost. Největší sílou muže je schopnost vypořádat se s životními výzvami tak, aby se žena po jeho boku cítila vždy v bezpečí.

Aby muž mohl svou ženu chránit a byl jí oporou, musí nejdříve sestoupit do vlastního světa stínů a přijmout bolesti ze svého dětství. To není vůbec příjemná cesta, ale jediná možná pro jeho růst.

Pokud muž na své cestě podsvětím nedovolí, aby ho vlastní stíny doslova vyslíkly z kůže, pak zůstane navždy uvězněn ve svém nedospělém já. Přijmout do svého srdce veškerou bolest svého dětství bez litování a zášti, znamená přijmout plnou odpovědnost za svůj život, ale také za životy, které on sám stvořil. 

...Ještě stále jsem na cestě podsvětím.

Od ledna příštího roku formuji v Praze první mužskou skupinu, v které se za pomocí speciálních seberozvojových technik a následného vzájemného sdílení dotkneme hlubokých a bolestných témat každého muže. Téma Muž a jeho stín bude jedním z mnoha vypsaných. Máš-li touhu potkat se svými stíny a dospět, napiš a obdržíš více informací.

Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.