×
Minimální cena objednávky musí být vyšší než 1 000 Kč.

Co pro mne udělali vlastní děti

Mé děti jsou mi velkými učiteli a také nekonečným zdrojem inspirace. Díky nim jsem opustil stálý zaměstnanecký poměr a pustil se do kamnářského řemesla bez zkušeností jen s výučním listem v kapse. Mé děti mi každý dnem ukazovaly, co nemám zvládnuté, co je potřeba zlepšit a pochopit. Mé děti mě nutily stát se odpovědným mužem a chopit se vlastní síly. Ač jsem měl vždy existenční strachy, nikdy jsem svých rozhodnutí mít děti nelitoval. Nelitoval jsem i těch rozhodnutí, které vedly k úplnému mému selhání, samovolnému potratu a úplné ztráty důvěry mé ženy. V tu chvíli bylo nutné se učit z vlastních chyb, i když to znamenalo nést toto selhání jako jizvu na těle do konce života.
Pro muže je velká rodina dar a zdrojem vnitřní síly. Ne vždy jsem si to plně uvědomoval. Spíše jsem svůj úděl otce vnímal jako zátěž, která mne brzdí v rozletu v podnikání a osobní svobodě. Teprve před rokem, kdy za pomocí speciálních seberozvojových technik jsem se dotkl těch nejbolavějších míst ze svého života a poznal své stíny, jsem dozrál. I když ve mne stále vyplouvají pochyby a staré vzorce, ve svých 43 letech jsem odhodlaný si svou rodinu plně užít a být vděčný, že mohu být 5 úžasným dětem tátou.
Od ledna příštího roku formuji v Praze první mužskou skupinu, v které se za pomocí speciálních seberozvojových technik a následného vzájemného sdílení dotkneme hlubokých a bolestných témat každého muže.  Máš-li odvahu znovuobjevit sám sebe, napiš soukromou zprávu a obdržíš více informací. Cesta ke skutečnému mužství může vést i v hluboké jemnosti, citlivosti a porozumění.
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.