×
Minimální cena objednávky musí být vyšší než 1 000 Kč.

Čeho se ego nejvíce bojí

Víte, čemu se EGO  nejvíce brání a dělá vše proto, abyste si na to znovu nevzpomněli? Ano, je to BOLEST. Bolesti se ego bojí jako čert kříže, a tak vytváří nekonečné množství konceptů a ochran, které Vám zabrání se svou bolestí znovu potkat. Díky tomu sice ve svém životě primárně necítíte bolest, ale bolest Vás přesto ovládá v podobě nemocí, úrazů, nešťastných událostí a negativního myšlení. Ve Vašem životě se Vám zkrátka nedaří, nejste šťastní, zažíváte zklamání a vy nevíte proč.

V minulém týdnu jsem prošel speciální šamanskou procedurou, kde putujete zpět do minulosti ke svým klíčovým událostem utvářející život. Při této cestě se vás mysl snaží odvést na nějaké zajímavé místo a nabídnout koncept slávy, bohatství, vlastní moci či vědění. Pokud po ničem takovém netoužíte, tak Vám naopak nabídne strach, lítost, vinu, hněv, žárlivost, konspirace, apod. Vše jen za jedním účelem, znovu nespatřit tu situaci, která pro Vás byla natolik nepřijatelná, že jste se zkrátka a doslova VYPLI.

Má cesta seberozvoje trvala 15 let, abych se pak po 7 hodinách usilovného bourání všech konceptů mysli konečně dostal k té základní bolesti - k sexuálnímu a psychickému zneužívání v dětství. Spojit se s neúnosnou bolestí malého dítěte mě znovu rozštěpilo na základní stavební prvky vlastní existence, což bylo na chvíli doslova zničující. Po týdenním odstupu od procedury mám však pocit, že mohu konečně činit vlastní rozhodnutí a nenechat se manipulovat sebou samým, nikým jiným, ale ani tímto společenským systémem. Dává mi to zpět životní sílu a možnost se stát DOSPĚLÝM MUŽEM.

Můj příběh z dětství není ojedinělý. Dle oficiálních statistik se každé 5 dítě setká se sexuálním zneužíváním. Jde pouze o vrchol ledovce, většina nezaznamenaných případů se v rodinných systémech podaří úspěšně zamést pod koberec. Ano, tak to tady chodí...

Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.